Mijn account
De Palit GTX 1070 GameRock Premium

Als je wil gamen moet dat natuurlijk vlekkeloos gaan, het liefst op de hoogste instellingen. Dat is natuurlijk geen kleine opgave en vereist een...

Lees blogTerugroepactie laptopaccu's HP uitgebreid

30 januari 2017


Terugroepactie laptopaccu's HP uitgebreid

Vorig jaar waarschuwde HP al dat de accu's van sommige notebooks oververhit konden raken. Men kon de gevaarlijke batterijen kosteloos laten vervangen door een veilig exemplaar. Destijds betrof het enkel modellen die tussen maart 2013 en augustus 2015 waren verkocht. Nu meldt HP echter dat ook laptops die tussen augustus 2015 en oktober 2016 verkocht zijn, een risico vormen. De betreffende batterijen zijn tussen maart 2013 en oktober 2016 wereldwijd geleverd bij bepaalde HP-, Compaq-, HP ProBook-, HP ENVY-, Compaq Presario- en HP Pavilion-notebooks, en/of verkocht als accessoire of als reserve, of geleverd als vervanging. Omdat deze batterijen brand- en verbrandingsgevaar opleveren, is het essentieel dat u de batterij opnieuw controleert, ook als u dit al hebt gedaan en te horen hebt gekregen dat dit product niet betrokken is. Als u al een vervangende batterij hebt ontvangen, bent u niet betrokken bij deze uitbreiding.

Loopt jouw HP laptopaccu risico?

Er zijn verschillende manieren om te achterhalen of de accu in je HP-laptop brandgevaarlijk is. Dit kan automatisch gebeuren door via de website van HP een klein programmaatje te downloaden, dat naloopt welke batterij er in je notebook zit. Of je vult op die site handmatig de informatie in . Daarvoor moet je onder meer het serienummer van je laptop vinden. HP geeft hier instructies voor op zijn site.

Controleer of je laptop accu brandgevaarlijk is!

HP raadt aan om brandgevaarlijke accu's niet langer te gebruiken. In afwachting van een vervanger kun je de notebook wel blijven gebruiken, maar het liefst alleen door deze aan de netstroom te hangen - na verwijdering van de accu.


Bron: HP

naar nieuwsoverzicht

Openingstijden computerwinkel

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 19:00
Zaterdag10:00 - 16:00
ZondagGesloten

Tussen 12:00 en 13:00 houden wij lunchpauze.

Computer nieuws

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:
© 2019 Promo Computers B.V.
Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Klachtenregeling
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.
ideal logo PostNL logo Stellar logo
Promo Systems ProdaCom