Mijn account

Klantenservice en computerhulp

Onze klantenservice is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 0184-602300 of per e-mail op info@promocomputers.nl. Naast deze webwinkel beschikt Promo Computers over een winkel in Langerak (Zuid-Holland) met showroom, technische dienst en de mogelijkheid om service aan huis te verlenen.

Eigen technische dienst

Is uw systeem traag of twijfelt u aan de werking ervan? Bied het systeem dan aan bij ons in de winkel om een diagnose te laten stellen door onze technische dienst. Promo Computers beschikt over een eigen technische dienst welke over alle nodige middelen beschikt om uw systeem weer helemaal in orde te krijgen.

Reparatie afspraak maken

Hulp op afstand

Met behulp van ons hulp op afstand is het mogelijk om tijdelijk uw PC over te nemen bij problemen. De website met het hulp op afstand programma kunt u doormiddel van onderstaande link openen. U kunt de hulp op afstand op elk gewenst moment afbreken. Als het programma is geladen ziet u een ID nummer en wachtwoord op uw scherm staan. Geef dit ID nummer door aan onze helpdeskmedewerker.

Hulp op afstand starten

Inzamelpunt lege cartridges

Ieder jaar worden miljoenen gebruikte inkjet- en tonercartridges weggegooid. Iets dat regelrecht indruist tegen de toenemende zorg voor het milieu. Daarom zamelt Promo Computers lege inkjet- en tonercartridges in, om ze vervolgens klaar te maken voor hergebruik. Dit gebeurt via een nauwgezet industrieel proces. Pas als een cartridge niet meer voor hergebruik geschikt is, gaat hij het recyclingproces in. De inzamelboxen zijn te vinden in onze winkel.

Garantie

Promo Computers garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook. Garantie betekent dat u van de leverancier van een product mag verwachten dat deze gedurende de overeengekomen garantietermijn garant staat voor de kwaliteit en het juist functioneren van het geleverde product.

Standaard krijg u 2 jaar carry-in garantie op onze producten. Deze garantie geldt niet voor de zogenoemde verbruiksartikelen zoals accu's en AC Adapters, verbruiksartikelen hebben een garantie van 1 jaar.  De standaard 2 jaar carry-in garantie kunt u tegen meerprijs upgraden naar 3 jaar. Door deze verzekering af te sluiten verlengt u de garantie tot 3 jaar en zijn uw artikelen verzekerd. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Garantie aanvraag

Verzenden

Wij leveren alleen bestellingen in Nederland. Vanaf € 500,00 bezorgen wij u bestelling zonder bezorgkosten bij u thuis. Onze bezorgkosten bedragen voor verzending via PostNL € 3,95 per bestelling onder de € 500,00.

Voor bezorgen in de regio rekenen wij geen verzendkosten (minimale bestelbedrag € 10,00)

Levertijd
Na ontvangst van uw betaling trachten wij uw bestelling te leveren binnen 3 werkdagen, mits op voorraad. De maximale levertijd voor bestellingen via onze webwinkel, volgens de wet kopen op afstand, bedraagt 30 dagen tenzij anders overeengekomen. Indien de maximale levertijd niet haalbaar is zal Promo Computers de consument hier tijdig van op de hoogte stellen en de mogelijkheid bieden de overeenkomst te ontbinden of een nieuwe levertijd overeen te komen. Reeds betaalde bedragen zullen bij ontbinding van de order binnen 14 dagen teruggestort worden.

Afhalen in onze winkel in Langerak (Zuid-Holland, Molenwaard)
U kunt de bestelde artikelen komen afhalen in onze winkel, Wilhelminastraat 71 te Langerak. U ontvangt van ons een e-mail wanneer de bestelde artikelen klaar liggen voor afhaling. Uiteraard komen hier geen extra kosten bij en gelden de prijzen die vermeld staan op onze webshop.

Herroepingsrecht

De consument heeft conform de Wet kopen op afstand het recht van retour binnen 14 werkdagen na levering van het product. Zonder opgave van reden kan de consument een via de webwinkel geleverd en betaald product (met uitzondering van software) retourneren waarbij de aankoopprijs terug word betaald. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de consument, waarbij de geschatte verzendkosten € 6,95 bedragen. Zie voor volledige tarievenlijst de website van PostNL.

 Wat zijn de voorwaarden voor het recht van retour.

Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen worden gecrediteerd, na onvangst van de producten op onze afdeling retouren.

Bestelling herroepen

Betaalmogelijkheden

U kunt in de webshop op diverse manier betalen.

Rembours

Daarnaast is het mogelijk om te betalen van aflevering van het pakket (Rembours), hiervoor berekenen wel een toeslag van € 25,00 en de orderwaarde incl. verzendkosten en toeslagen mag niet boven de € 1000,00 uitkomen. Indien uw orderbedrag hoger is en u wilt niet volledig vooruit betalen, neem dan contact met ons op zodat wij de betaling voor u kunnen splitsen. Levering onder rembours is alleen mogelijk binnen Nederland.

Alle betaalmogelijkheden worden duidelijk voorgelegd als u een bestelling plaatst in onze webshop.


Openingstijden computerwinkel

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 19:00
Zaterdag10:00 - 16:00
ZondagGesloten

Tussen 12:00 en 13:00 houden wij lunchpauze.

Computer nieuws

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:
© 2021 Promo Computers B.V.
Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Klachtenregeling
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.
ideal logo PostNL logo Stellar logo
Promo Systems ProdaCom