Mijn account

BullGuard antivirus verlengen

Betaal via je eigen bank met iDealEen computer of laptop moet natuurlijk altijd goed beveiligd worden tegen bedreigingen van buitenaf. BullGuard helpt je hierbij! In mei 2016 is BullGuard Internet Security door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste uit de test' en 'Beste koop'.

Verloopt je BullGuard antivirus binnenkort?

Verleng dan je Bullguard via Promo Computers. Wij zijn namelijk officieel BullGuard dealer en kunnen tegen scherpe tarieven je virusscanner verlengen. Geen moeilijk gedoe met een creditcard. Betalen kan gewoon via iDeal en wij helpen met het instellen van de licentie.

Antivirus

Internet Security

Premium Protection

Een goede keus dat je BullGuard wilt verlengen!

Bel ons even op 0184-602300 dan maken wij een mooie aanbieding met een leuke korting voor je.

Wij verlengen direct je licentie op afstand en je kunt betalen via iDeal, aan het eind van het telefoongesprek ben je weer voor 1 of meerdere jaren beschermd.

Kwetsbaarhedenscanner

Kwetsbaarhedenscanner houdt u beveiligd door het blokkeren van toegangspunten die hackers graag willen benutten. Hij attendeert u automatisch op ontbrekende beveiligingsupdates, of verbindingen met onbeveiligde wifi-netwerken. Hij voorkomt tevens dat toepassingen die malware zouden kunnen bevatten automatisch worden gedownload en controleert of toepassingen en drivers geldige digitale handtekeningen hebben. Bovendien vergelijkt hij uw netwerkprotocol met het profiel van uw internetserviceprovider en voert controles uit op netwerkencryptie.

Firewall

BullGuards nieuwe firewall geeft u extra lagen van zeer robuuste bescherming tegen malware en indringers. Volledig geoptimaliseerd voor Windows (10) volgde deze zelfs beveiligingsupdates. Ook gebruikt deze minder CPU-vermogen, dus lopen uw andere toepassingen soepel.

Een van zijn verbeterde functies is Toepassingsfiltering — die eind-tot-eindbescherming biedt, voor, tijdens en nadat u apps hebt gedownload. De firewall blokkeert tevens ongeautoriseerde pogingen om een apparaat op internet aan te sluiten. Het is als een virtuele gracht die je apparaten beschermt en stropers weg houdt.

Identiteitsbeschermeing (alleen bij BullGuard Premium)

Beveiligt uw persoonlijke informatie tegen misbruik door hackers en cybercriminelen. BullGuard scant het gehele web op uw gebruikersnamen, e-mail en postadressen, telefoonnummers, creditcardnummers, wachtwoorden en meer wat u ons levert. Wanneer we detecteren dat een van uw geregistreerde gegevens online gepubliceerd is, waarschuwen we u meteen via e-mail of sms en geven we u advies over wat u daarna moet doen.

Games Booster

Game Booster optimaliseert CPU-prestatie door het blokkeren van pop-ups en andere irritante onderbrekingen. U zult genieten van aanzienlijk soepeler gamen zonder enige vertraging. Nu kunt u volledig beschermd blijven terwijl u het naar het hoogste niveau tilt. Het spel is aan de gang!

Eenvoudige en veilige installatie

BullGuard Internet Security verwijdert alle actieve malware en past zich aan de systeemspecificaties aan. Het proces eindigt met een controle of de meest recente virusdefinities zijn geïnstalleerd. In een mum van tijd is BullGuard op de achtergrond actief en zorgt ervoor dat uw systeem gezond is en wordt beschermd tegen alle bedreigingen.

BullGuard gratis proberen?

BullGuard logo Download Bullguard en probeer deze voor 60 dagen gratis. Bel ons na deze proefperiode, dan doen wij u een mooi aanbod voor een één of tweejarige licentie.


Openingstijden computerwinkel

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 19:00
Zaterdag10:00 - 16:00
ZondagGesloten

Tussen 12:00 en 13:00 houden wij lunchpauze.

Computer nieuws

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:
© 2021 Promo Computers B.V.
Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Klachtenregeling
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.
ideal logo PostNL logo Stellar logo
Promo Systems ProdaCom